Želite li da vaše dijete od prvih dana s vama dijeli rokerski stil odijevanja vrijeme je da potražite odjeću i obuću koja će ih pretvoriti u nestašne rokere. Šoping možete obaviti od kuće i to samo jednim klikom na prvu online trgovinu koja nudi šaroliki asortiman

Online trgovina Mali Mrav nudi potpuno drugačiju odjeću, obuću i dodatnu opremu za mališane. Prve reakcije roditelja su odlične, a 32-godišnja Martina Usmiani, osnivačica i vlasnica prve hrvatske online trgovine s ovakvom baby ponudom veseli se što će mališani već od prvih mjeseci života biti pravi, mali rokeri.

'Cilj nam je izgraditi jedinstvenu i prepoznatljivu online trgovinu koja će tržištu ponuditi visokokvalitetnu odjeću s inovativnim dizajnom za bebe i djecu do 6 godina starosti' - rekla je Martina.


Odjenite klince i klinceze u otkačene majice, kapice i bodije inspiriran rokerskim i alternativnim duhom s motivima poznatih rock bendova i izvođača kao što su AC/DC, Black Sabbath, David Bowie, Blondie, Pink Floyd, Jimmy Hendrix, Ramones i drugih u veličinama od 0-6 godina.

U ponudi su i zanimljive dudice s maskirnim i retro motivima, a tu su i bočice, podbradnjaci, rokerske cipelice i čarapice za djecu do 2 godine.

Ideju za ovaj poduzetnički pothvat Martina je dobila dok je tražila prigodni poklon za svoje kumče. 'Željela sam kumčetu pokloniti posebniju i otkačeniju odjeću s obzirom da su mu roditelji oduvijek bili rokeri i alternativci. Bilo je zaista teško pronaći sitnicu za koju bi oni rekli 'ovo je totalno cool'! - objasnila je Martina Usmiani.

Zadovoljna i Mali Mrav poklanjaju  majicu s motivom Davida Bowiea Korini Huzak, Janko Gross dobitnik je majice Black Saabath, a Marta Miletić će se veseliti uz Pink Floyde!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju