Obitelj na okupu ove godine ima posebno značenje za Mariju Miholjek, Mirnu Maras i Ivonu Perišu koje će ove godine ispod bora imati po jedan dar više. Razlog su novi članovi obitelji Bono, Niko i Marko!

Pripreme za blagdane su na samom kraju, a mlade mame Marija Miholjek, Mirna Maras i Ivona Periša drže sve pod kontrolom. Njihove obitelji se ove godine posebno vesele Božiću jer će ga proslaviti u proširenom izdanju.

Voditeljica informativnog programa Nove TV Marija Miholjek ove godine ima poseban razlog za slavlje jer će Božić dočekati u društvu supruga Borisa i sina. Bono, koji je dobio ime prema zaštitniku Vukovara sv. Boni najveće je veselje obitelji, a on pak najviše uživa u snijegu i zimskim radostima.

Prvi snijeg i prvi Božić mame Marija, Mirna i Ivona te tata Petar zabilježit će na fotografijama.

Obitelj će svoj prvi zajednički Božić provesti u Đakovu, a slijedi im dvostruko slavlje jer Marija na Božić ima rođendan.

Marija Miholjek rodila sinčića!

'Božić i moj rođendan ćemo ove godine prvi puta proslaviti u troje i nema sumnje kako će nam to biti najljepši blagdani do sada', rekla je Marija.

Mlada zvijezda Nove TV Ivona Periša ove godine također ima jedan razlog više za slavlje, a to je sin Marko koji će  sve o božićnim običajima naučiti od starijeg brata Vite i sestre Marije.

'Ovo je prvi Božić koji ćemo nas petero provesti u Zagrebu, pa je i za mene to veliko iznenađenje', rekla je Ivona.

Pod borom koji će na Badnjak ukrasiti Vito i Marija ukrasima koji su izrađivali od glinamola zajedno s mamom naći će se darovi koji će biti pravo iznenađenje za male članove obitelji Periša.

Periša čekala djevojčicu, rodila dječaka!

'To je nešto što si Vito Marija već dugo žele, pa mislim da će iznenađenje biti stvarno veliko', ispričala je Ivona koja će svojoj obitelji ove godine pripremiti bakalar po maminom receptu.

Mirna Maras i Mario Valentić će prvi puta proslaviti Božić u društvu šest mjeseci starog sinčića Nike. Mirna je sina rodila carskim rezom, a odličnu liniju je vratila vrlo brzo, nove obaveze i briga oko bebe jednostavno su istopili kilograme. Lijepa voditeljica Nove TV uistinu uživa u najljepšoj ulozi, a spremna je i za blagdane koje će proslaviti u krugu obitelji.

'Niko već ima prva fotografije na snijegu, a sve je spremno i za Božić. ove godine sam imala nešto manje vremena za šoping pa će mi oni koji ne pronađu dar ispod bora morati oprostiti', rekla je Mirna koja uživa u svakom trenutku sa svojim sinom.

Mirna Maras: Još se privikavam da sam nekome mama!

Ispod bora će se naći i mali dar za Niku, no to će biti sitnica jer je premali da bi razumio što se događa oko njega.

'Mario i ja nemamo ritual darivanja, a za Božić si poklanjamo sitnice. Ponekad se dogodi da blagdani prođu bez dara, no mislim da će suprug ove godine otpakirati papuče. To je koristan dar', otkrila je Mirna

Božić s novim članom obitelji, sinom Šimunom dočekat će i Petar Pereža. Njegova obitelj veseli se zajedničkim blagdanima koje će provesti u krugu obitelji, a stariji sin Tomo darove će ove godine otvarati u društvu mlađeg brata.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju