Dizajnerski prsti upleli su se u svijet mama i beba i predstavili bočicu za najmlađe članove obitelji koja se sama grije. Ovaj izum će oduševiti mame i omogućiti im duge šetnje bez dječjih suza

Duga šetnja s malom djecom zna biti problematična kada mališani ogladne. Ukoliko se niste opremili termosicom ili dobro umotali bočicu s obrokom kojeg su toliko željni, jedino što vas može spasiti su brze noge.

Poznati dizajner Karim Rashid svoj je posljednji uradak posvetio majkama. Osmislio je bočicu koja ima grijač i tako olakšao boravak na otvorenom.

Sastavni dio dizajnerske bočice je spremnik koji koristi dehidriranu sol i vodu i zagrijava napitak u roku od četiri minute.

Prepoznatljiva silueta Rashidove bočice je oblikovana točno tako da stane u male dječje ručice koje će s užitkom prihvatiti topli i slasni obrok.

Bočica dolazi u ljubičasto bijeloj, zeleno bijeloj i narančasto bijeloj kombinaciji boja, a cijena joj je 48 dolara što je oko 250 kuna. Za paket koji sadrži šest spremnika potrebno je izdvojiti još 12 dolara tj. 60 kuna.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju