Dizajnerski prsti upleli su se u svijet mama i beba i predstavili bočicu za najmlađe članove obitelji koja se sama grije. Ovaj izum će oduševiti mame i omogućiti im duge šetnje bez dječjih suza

Duga šetnja s malom djecom zna biti problematična kada mališani ogladne. Ukoliko se niste opremili termosicom ili dobro umotali bočicu s obrokom kojeg su toliko željni, jedino što vas može spasiti su brze noge.

Poznati dizajner Karim Rashid svoj je posljednji uradak posvetio majkama. Osmislio je bočicu koja ima grijač i tako olakšao boravak na otvorenom.

Sastavni dio dizajnerske bočice je spremnik koji koristi dehidriranu sol i vodu i zagrijava napitak u roku od četiri minute.

Prepoznatljiva silueta Rashidove bočice je oblikovana točno tako da stane u male dječje ručice koje će s užitkom prihvatiti topli i slasni obrok.

Bočica dolazi u ljubičasto bijeloj, zeleno bijeloj i narančasto bijeloj kombinaciji boja, a cijena joj je 48 dolara što je oko 250 kuna. Za paket koji sadrži šest spremnika potrebno je izdvojiti još 12 dolara tj. 60 kuna.