Iako Britney viđanje vlastite djece plaća po 30 tisuća kuna tjedno na njenom je licu vidljiva neopisiva sreća. Sve slobodno vrijeme provodi u igri sa sinovima. Još jedna poznata mama uživa u majčinstvu, iako je tek nedavno rodila Jennifer Garner svakodnevno uživa u igri sa starijom kćeri Violet.

Često zaboravljamo kako je posrnula pop princeza majka dvojice sinove, triogodišnjeg Seana Prestona i dvogodišnjeg Jaydena Jamesa.

Mlada mama dane do povratničke turneje provodi u veseloj igri sa sinovima i očito dobro podnosi još jednu ucjenu bivšeg supruga. Naime nedavno je objavljena skandalozna vijesti kako će Britney viđanje djece plaćati 30 tisuća kuna tjedno Kevinu Federlineu. No čini sekako je Britney u stanju prihvatiti sve kakom bi bila što bliže djeci, moramo priznati kako joj uloga majke dobro pristaje.

Jennifer Garner je nedavno izjavilakako joj ništa ne nedostaje te da se na velike ekrane planira vratiti kada njena djeca za to budu spremna.

Izgleda kako problemi ne muče poznatu holivudsku glumicu Jennifer Garner koja je nedavno po drtugi put postala majka. Dok je malena Seraphina kod kuće s dadiljom i tatom Benom koji se također posvetio obiteljskom životu, Jennifer popodneva provodi u šopingu sa starijom kćerkicom Violet.

Da uživa u majčinstvu potvrdila je i nedavnom izjavom kako joj ništa ne nedostaje, a na velike ekrane planira se vratiti kada njena djeca za to budu spremna.

Izgleda kako bez obzira na filmske planove i Sarah Jessica parker najradije provodi vrijeme sa sinom Jamesom Wilkeom koji nije baš svaki put raspoložen za fotografiranje. I dok se njegova majka krije ispod velikih naočala on je odlučio izrazom lica pokazati što misli!

Lijep dan je u šetnji odlučila provesti i glumica Meg Ryan, a da joj ne bude dosadno pobrinula se malena Daisy koja je svoju mamu cijelo vrijeme odlično nasmijavala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju