Dva para jednojajčanih blizana iz Velike Gorice definitivno su medicinsko čudo. Vesele četvorke Vrbetić ovih se dana prirpemaju za proslavu prvog rođendana. Dovolja razlog za provjeriti kako napreduje neobična obitelj

Ovog će petka dva para blizanaca Lovro, Filip, Ema i Lana na torti ugasiti svoju prvu svjećicu.

Najpoznatije hrvatske četvorke iz Velike Gorice već ste imali prilike upoznati, a mališani koji rastu poput gljiva veliko su zadovoljstvo svojim mladim roditeljima i cijeloj obitelji.

Roditelji ne mogu vjerovati kojom se brzinom mijenjaju njihova dječica.

'Na redu su prve cipelice za hodanje, a već puno brojeva dječje odjeće su prerasli pa po tome i vidimo koliko zapravo brzo rastu', rekao je ponosni tata Damir Vrbetić.

Četvorke proslavile šest mjeseci!

Četvorke dobile pelene za cijelu godinu!

Tati Damiru i mami Zvjezdana je svakim danom sve lakše i lakše jer se djeca sama igraju i zabavljaju pa su gotovo i zaboravili na neprospavane noći koje su iza njih.

Djeca su promijenila i način ishrane pa sada jedu gotovo isto kao i njihovi roditelji.

'Više ne moramo posebno kuhati za njih pa muž i ja sada s njima možemo ostati sami dok je prije to bilo gotovo nemoguće', ispričala je mama Zvjezdana.

Mališani se odlično nose sa slavom i opušteni su pred brojnim novinarima koji ih često posjećuju.

Ipak, obitelj Vrbetić još uvijek muku muči s birokracijom jer primaju samo jednu novčanu naknadu. Četvorke se, naime vode kao dvojke.

'Na početku smo primali financijsku pomoć, no sada smo prepušteni sami sebi, no već smo se privikli na to. Potporu dobivamo u krugu obitelji', rekao je tata Damir.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju