Dva para jednojajčanih blizanaca iz Velike Gorice navršili su šest mjeseci, a roditelji sada konačno uspjevaju uhvatiti malo sna. No nakon samo jednog osmijeha Lovre, Filpa, Eme i Lane mama Zvjezdana i tata Damir zaboravljaju na sve

Život obitelji Vrbotić okrenuo se naglavačke kada su doznali da mama Zvjezdana nosi dva para jednojajčanih blizanaca. Kada su stigle na svijet, velikogoričke četvorke 'zaposlile' su cijelu obitelj. Šest mjeseci nakon njihovog rođenja situacija je ipak malo lakša.

'Tijekom noći se zna dogoditi da uvijek netko od njih želi nešto, no buđenje je oko sedam kada ide prvo hranjenje i tada započinje dan', priča tata Damir koji bez obzira na mnogobrojnu obitelj ne može dobiti bolovanje za djecu.

Četvorke dobile pelene za cijelu godinu!

U obitelji Vrbotić je svakim danom sve lakše, a roditelji priznaju kako im dječji plač neće nedostajati, danas se ipak stignu naspavati!

'Flašica, presvlačenje, malo igranja, uspavljivanje, buđenje i sve opet istim redoslijedom', objašnjava nam mama Zvjezdana koje svoje mališane raspoznaje po fizičkim karakteristikama, no i po karakteru.

Iako se kaže kako u kući punoj dječjeg smijeha nema mjesta brigama, Damir i Zvjezdana ipak su zabrinuti za budućnost. Donacije koje primaju prvih godinu dana su im od velike pomoći, no zakon nije na njihovoj strani jer Zvjezdana ima porodiljni kao i majke s dvoje djece. Drugo dvoje, kaže, kao da ne postoje...

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju