Nakon više od 28 godina nastupanja po cijelom svijetu došao je red i na Hrvatsku. Spektakl Disney na ledu od 11. do 13. prosinca održat će se u Areni Zagreb, a po malo Disneyjeve čarolije naša ekipa otišla je čak u Grčku

Disneyjev show na ledu već godinama uveseljava djecu iz cijelog svijeta, a Simba, Petra Pan, Lilo i Stich te djevojčicama omiljena Mala sirena uskoro stižu u Hrvatsku.

Omiljeni likovi iz bajki plešu, pjevaju, bore se i lete i to sve na ledu, a prava čarolija se odvija gledateljima pred očima, dok hrabri likovi tijekom showa ulaze među publiku kako bi još više razveselili najmlađe.

'Svaki dan letim, potrebno mi je samo malo vilinske prašine te moje klizaljke i krećem', rekao je klizač Michael Kho koji je već naučio i nekoliko riječi hrvatskog.

Ono što posebno veseli djecu je prilagodba priče zemlji u koju show dolazi pa će tako u Zagrebu Disneyjevi likovi pričati pričati i pjevati na hrvatskom.

Ukoliko i vi želite sudjelovati u čarobnom spektaklu igrajte se s nama i možda baš vas odvedemo na Disneyjevu bajku na ledu!

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju