U potrazi ste za mjestom na kojem se djeca mogu igrati, razvijati motoričke sposobnosti, učiti te slaviti rođendane? Čitajte dalje i osvojite ulaznice za obiteljski zabavni centar Habyland!

Habyland je prvi obiteljski zabavni centar u Hrvatskoj usmjeren na razonodu, igru i edukaciju djece u dobi od prve do dvanaeste godine u koju se mogu uključiti i roditelji.

Habyland omogućuje cijeloj obitelji zajedničko druženje uz zabavu i opuštanje, a roditelji mogu učestvovati u igrama zajedno s djecom što pomaže stvaranju čvršćih veza unutar obitelji.

Dizajn i izvedba Habyland obiteljskog zabavnog centra te svih pripadajućih igraonica i ostalih elemenata za zabavu ispunjavaju dvojaku funkciju zabave i sigurnosti.

Djeca starija od 3 godine, mogu se igrati na velikoj statičkoj igraćoj strukturi koja između ostalog sadrži i didaktičke igre, te na velikim zračnim jastucima, dok mlađa djeca svoje vrijeme provode u igri u prostoru naziva Soft Play. Igre pomažu razvoju didaktičkih i motoričkih sposobnosti kod djece te im pružaju priliku za učenje vještina kroz igru.

U Habylandu možete proslaviti dječji rođendan pod nadzorom i vodstvom obučenog osoblja.

Djeca također mogu sudjelovati u radionicama na engleskom jeziku u kojima se na zabavan i kreativan način uče riječi i jezične strukture koje omogućavaju dobar temelj za daljnje učenje engleskog jezika ili predstavljaju vježbu za usavršavanje i nadopunjavanje već postojećih znanja i vještina.

Igraonica Pričalica je namjenjena djeci u dobi od četiri do šest godina, a razvija komunikacijske i socijalne vještine. Kroz igru i zabavu djeca uče kako slušati, prepoznavati i izražavati osjećaje, igrati se s drugom djecom, davati i pratiti upute te razvijati pažnju.

Radionica Upoznajmo slova zajedno osmišljena je u suradnji s logpedskim kabinetom, a namjenjena je djeci koja se spremaju na taj važan pothvat. Radionicom je obuhvaćeno poticanje fonološke svjesnosti, sposobnosti pripovijedanja i početno opismenjavanje te obogaćivanje dječjeg rječnika.

Za malo zaigranije klince osmišljena je radionica Istražujemo dječji svijet u kojoj se kroz druženje i igru potiće razvoj logičkog mišljenja, percepcije, obogaćuje rječnik te razvija fina motorika i mnoge druge sposobnosti i vještine.

Sportske radionice uključuju osnovne elemente svih sportova: atletike, nogometa, košarke, odbojke, gimnastike, a djevojčice se mogu uključiti u radionicu ritmike i plesa. Djeca pritom uče i o značaju kretanja za zdravlje, te o važnosti zdrave prehrane i higijene.

Tko će se igrati u Habylandu!

Ulaznice za nezaboravan provod i ludu zabavu dobile su Nikolina Šimunec i Kristina Morić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju