Šestero djece, dvoje nedavno rođenih blizanaca i postoporođajna depresija. Dovoljan razlog da zamak u Francuskoj koji su unajmili Brad i Angelina, svjedoče prijatelji, izgleda kao ratna zona. Treba li paru, trenutačno u vrlo nestabilnoj fazi, hitno pospremanje kuće i života?

Po svemu sudeći Angelina se s novom ulogom koju je odabrala, ali ne na filmu nego u stvarnom životu, teško nosi. Bliski prijatelji slavnog para zgroženi su stanjem u kojem se nalazi unutrašnjost velebnog imanja na kojem osmoročlana obitelj boravi tek par mjeseci.

Svaka soba izgleda kao ratna zona. Užasno je prljavo!!

Od šestero djece, tvrdi izvor, najviše u neredu uživaju Maddox i Pax kojima je omiljena igra bojanje zidova kupaonice pastom za zube. Uz to, djeca su spavaće sobe preuredila koristeći pastelne boje. Užasavajući je prizor u kuhinji koju su okupirale muhe, a kuhinjski stol i sudoper ne naziru se od gomile prljavog posuđa. 

Angelina je čini se najmanje okupirana kućanskim poslovima, no nastave li djeca sa devastacijom kuće, teško da će slavni par dobiti polog za kuću natrag. Iako sumnjamo da bi im to teško palo na džep. Jedino rješenje jest : Angelina nađi si spremačicu!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju