Magazin Forbes nedavno je objavio listu najutjecajnijih holivudskih beba. Da takvo što kod nas postoji na listi bi svakako mjesto zauzeli Mija Majoli ili Darian Kalember. No sudeći po njihovom strogom odgoju daleko od pogleda javnosti takvo nešto ne bi ni imalo smisla, jer naše zvijezde ne pate za hoivudskim trendovima.

Na nedavnoj promociji albuma za mame i bebe Ana Rucner je okupila veliki broj poznatih roditelja i njihovih najmlađih.

Tako smo iz prve ruke doznali koliko su zvijezdani mališani razmaženi i pate li naše zvijezde za holivudskim trendovima.

'Ja sam strožija mama, jer su mi savjetovali kako je tako najbolje od početka, dok je tata popustljiviji', otkrila je Iva Majoli koja unatoč lagodnom životu 2-godišnjoj Miji ne popušta baš u svemu.

A poznati roditelji neće biti popustljivi ni što se tiče odabira profesija svoje djece, posebno sus tu isključivi glazbenici.

'Tko se normalan od glazbe kruha najeo, ja ne znam. Voljela bi kako je i meni moja mama govorila da studiram i budem doktor,' komentirala je Lana Klingor.

Naše poznate zvijezde nimalo nisu slične holivudskim, do zaruka među djecom još nije došlo, iako su ovaj trend pokrenuli Russell Crowe i Nicole Kidman zaručivši svoje najmlađe. 

A sudeći po eksponiranosti hrvatske poznate bebe još nisu na ljestvici najpoželjnijih lica na naslovnicama, jer njihovi roditelji to ne žele.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju