Povodom Svjetskog dana djeteta koji se obilježava 20. studenog McDonald'sovi restorani u Hrvatskoj priredili su humanitarnu akciju za pomoć djeci. Kupnjom Happy Meala i vi se možete pridružiti akciji!

Prikupljena novčana sredstava donirati će se za obnovu Centra za rehabilitaciju Zagreb koji se brine za djecu osnovnoškolske dobi s težim invaliditetom

Već sedmu godinu za redom McDonald’sovi restorani u Zagrebu, Velikoj Gorici, Karlovcu, Varaždinu, Puli, Rijeci, Osijeku i Splitu uključili su se u u globalnu humanitarnu inicijativu u kojoj više od 30.000 McDonald’sovih restorana širom svijeta organizira brojne humanitarne akcije za pomoć djeci.

U razdoblju od 14. do 19. studenog po 3 kune od svakog prodanog Happy Meal obroka ide u humanitarne svrhe. Na sam Svjetski dan djeteta, 20. studenog sredstva će se donirati Centru za rehabilitaciju djece s mentalnom retardacijom, kako bi se mališanima s najtežim invaliditetom poboljšala kvaliteta života i uvjeti njihove rehabilitacije.

Ovogodišnju humanitarnu akciju podržao je akademski slikar prof. Damir Medvešek, koji je i samn odrastao u domu za nezbrinutu djecu, a danas pomaže akciju donacijom svojih slika i grafika.

Svaki McDonald’sov gost koji u razdoblju trajanja humanitarne akcije kupi Happy Meal obrok dobit će i naljepnicu u obliku ručice, zaštitnog znaka ove humanitarne akcije.

Na naljepnice se može potpisati i zalijepiti ih na stakla McDonald’sovih restorana, dajući na taj način dodatnu podršku ovoj lijepoj humanitarnjoj inicijativi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju