Britanska kraljica stila Victoria Beckham provela je dan sa sinovima Romeom, Brooklynom i Cruzom u Universal Studiju u Hollywoodu. I dok su dečki požurivali mamu kako bi što prije počeli sa zabavom, ona je sporo koračala za njima u vrtoglavim potpeticama

Britanska kraljica stila Victoria Beckham provela je dan sa sinovima Romeom, Brooklynom i Cruzom u Universal Studiu u Hollywoodu. Dečki su nestrpljivo požurivali mamu kako bi što prije stigli i isprobali popularnu simulaciju slobodnog pada.

Victoria nije mogla požuriti jer joj ni ovaj put to nisu dozvoljavale vrtoglavo visoke Louboutinove cipele koje odbrala za popodne s djecom.

Poput svake mame i Victoria uživa kada svoju djecu može učiniti sretnima. No dok su Romeo, Brooklyn i Cruz požurivali mamu kako bi što prije stali u red i dočepali se odjela i kaciga koje moraju odjenuti prije nego se bace na uživanje u zraku, ona se trudila požuriti za njima.

To joj ni ovaj put nisu dozvoljavale vrtoglavo visoke Louboutinove cipele koje odbrala za popodne s djecom.

Dečki su na kraju došli na svoje i uživali u jednoj od najpopularnijih sportskih simulacija na svijetu - slobodnom padu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju