Uloga majke je ona najvažnija u životu, no Katie Holmes je izgleda odustala od svih drugih i potpuno se prepustila umoru i depresiji. Vrijeme sa Suri provodi bez supruga Toma, a spas od lošeg raspoloženja je izgleda odlučila potražiti u scijentologiji

Katie je ponovo iscrpljena i sama, a jedino društvo joj je malena Suri s kojom je provela dan u scijentološkom centru. Supruga Toma Cruisea  na kojoj je baš dijeta po zakonima scijentologije ostavila tragove isrpljenosti i umora potražila je spas među Tomovim istomišljenicima.

Katie je izgleda ponovno odlučila sakriti svoju jedinicu u Scijentološki celebrity centar.

Možda je mlada majka ponovno odlučila sakriti svoju jedinicu u Scijentološki celebrity centar kao i prije godinu dana kada je Suri doživjela šok nakon napada horde paparazza na obitelj dok su izlazili iz jednog restorana.

Katie Holmes ponovno iscrpljena i umorna

Što je to naljutilo Suri?

Isti incident se dogodio i nedavno na aerodromu u Tokiju kada se Suri prestrašila škljocanja aparat i glasnih obožavatelja njezinog oca.

Blistavi izgled na koji je potrošila gotovo 300 tisuća kuna trajao je samo jedan dan na premijeri filma Vakyire u Japanu, a odmah nakon povrtka kući Katie se vratila na staro.

Suri je i ovaj put odlučila da ne želi hodati, pa je zaboravila i cipelice sigurna kako će ju majka i ovaj put uzeti u naručje.

Izgleda kako je nošenje djece trend među holivudskim majkama koje često možemo vidjeti s mališanima u naručju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju