Angelina Jolie upozorena je od strane liječnika kako ne bi trebala imati još jedno biološko dijete, jer bi joj još jedna trudnoća mogla opasno ugroziti zdravlje.

Glumačka zvijezda i majka troje biološke dijece, šestomjesešnih blizanaca Knox Leona, Vivienne Marcheline i trogodišnje Shiloh ozbiljno je upozorena kako se ne bi trebala ponovno zateći u drugom stanju, ako ne želi naštetiti svojm zdravstvenom stanju i zdravlju budućeg djeteta.

Njezine prethodne trudnoće bile su popraćene određenim komplikacijama. Već tada je bila upozorena kako ne bi trebala ostati u drugom stanju najmanje godinu dana od posljednjeg poroda, a najsigurnije bi bilo da više uopće ne zatrudni.

Naime tako tvrdi doktor Larrian Gillespie u intervjuu za američki OK! Magazine.

Gillespie je objasnio kako Angelina ima povijest zdravstvenih komplikacija u trudnoćama, a nova trudnoća bi također bila problematična, ako ne i kobna za glumicu.

‘Angelina bi trudnoćom riskirala srčani udar, a zbog toga što joj se razvio gestacionalni dijabetes (vrsta dijabetesa koja se razvija u trudnoći kod žena kod kojih prethodno nije dijagnosticiran šećer, ali zbog visoke razine glukoze u krvi i otpora prema inzulinu obole tijekom trudnoće). ‘, tvrdi Gillespie.

Trudnoće žena koje zahvati gestacionalni dijabetes se moraju strogo kontrolirati, jer uslijed neadekvatnog mehanizma koji kontrolira razinu glukoze u krvi često se zna dogoditi da plod, odnosno dijete naraste više od uobičajenih mjera za svoju dob, što automatski dovodi do problema pri porodu.

Nadalje dijete također može imati problema sa šećerom u krvi dok je kod majki također veliki rizik da u kasnijoj dobi moraju preći na inzulinsku terapiju.

Angelina Jolie je i pored opravdanih upozorenja izjavila kako planira imati još biološke djece u životu, a do prije mjesec dana su se već bile pojavile spekulacije kako je možda ponovno u drugom stanju, ali je ispalo da se radi o lažnom medijskom alarmu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju