Voditeljica i urednica na Novoj Tv posljednjih nam se osam mjeseci smiješila s malih ekrana s razlogom više. No iščekivanje prinove sada se bliži kraju, Marija nam otkriva kako ju privremeni odlazak čini sretnom i tužnom. Dane do poroda provest će u slatkim obavezama, čeka ju uređenje dječje sobe u Đakovu.

-Emotivno sam konfuzna. Svaki moj dan je počinjao i završavao na ovoj adresi. Imam sreću da radim s divnim kolegama, zbog čega sam i ostala na poslu ovako dugo, otkriva nam Marija koja posljednje dane do poroda namjerava ipak provesti u slatkim obavezama.

Ona i suprug nedavno su započeli s opremanjem dječje sobe u Đakovu. Rodno mjesto supružnici su odabrali kao idealnu oazu mira za prve dane uživanja u roditeljstvu.

-Jedva čekam uživati u svježem zraku i ogromnom maminom dvorištu, cijela moja obitelj je u Đakovu.

Uvijek vedra i nasmijana voditeljica nam otkriva kako ju ništa bitno u trudnoći nije promijenilo, raduje se svakom danu i svakom 'udarcu'.

- Trudnoću uistinu izvrsno podnosim, do poroda ima vremena i nisam opterećena nikakvim strahovima. Nadam se kako neće ni doći do nekih izvanrednih situacija.

O planovima za povratak na male ekrane Marija sada ne razmišlja smatra kako je prerano, jedino što planira je uživanje u majčinstvu. A kakva mama će biti...

-Nadam se da ću biti stroga i pravedna, onoliko koliko to treba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju