Najmlađi gledatelji prepoznali su mjesto na kojem se okupljaju njihovi omiljeni likovi i uživanjem u njihovim pustolovinama Mini Twww.mojamini.tv učinili najgledanijim dječjim kanalom na kablskoj televiziji

Mini TV je u samo nekoliko mjeseci zaradio titulu najgledanijeg dječjeg kanala koji se emitiraju u kablovskoj distribuciji. Najgledaniji dječji kanal, najpopularniji među djecom od 4 do 9 godina, samo pola godine od pokretanja bilježi značajan uspjeh.

Mini TV je u potpunosti sinkronizirani dječji kanal na kojem crtići počinju svakog jutra u 7 , a završavaju u 19.

Najmlađa i najzahtjevnija hrvatska publika prepoznala je prednosti Mini TV-a, u potpunosti sinkroniziranog kanala čiji program čine isključivo crtane serije i filmovi. Mini TV svoje emitiranje započinje svakoga jutra u 7, a završava u 19 sati.

Na programu se nalaze najpopularniji svjetski naslovi kao što su Bratz, Tomica i prijatelji, Graditelj Bob, Beba Felix, Yu-Gi-Oh, Praščić Pepa, Traktor Tom i drugi.

Osim serijskih naslova Mini TV svakodnevno prikazuje i dugometražne animirane filmove, također sinkronizirane na hrvatski jezik.

Mini TV, program koji za B.net priprema Nova TV, može se gledati putem B.netove kabelske mreže, te je besplatno i bez kodiranja na raspolaganju svim korisnicima B.netovih uobičajenih paketa televizijskih programa.

Najmlađa publika također u svakom trenutku omiljenu crtanu seriju, igre te ostale interaktivne sadržaje vezane uz Mini TV mogu potražiti na stranici www.mojamini.tv.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju