Oscarovka Nicole Kidman dva mjeseca nakon rođenja kćerkice Sunday Rose otkrila je kako je ostala u drugom stanju. Holivudska diva vjeruje kako joj je u tome pomoglo kupanje pod vodopadima u Kununurri u rodnoj Australiji


Holivudska diva vjeruje da joj je kupanje pod vodopadima u mjestu Kununurra u rodnoj Australiji, tokom snimanja istoimenog filma, pomoglo da ostane u drugom stanju. 

'Bila sam uvjerena kako nikada neću ostati trudna i roditi, ali to se dogodilo na snimanju ovog filma' izjavila je Nicole.

'Sedam beba je začeto tijekom rada na ovom filmu, a među njima je samo jedan dječak. Postoji nešto s tom vodom, mi žene svakodnevno smo se kupale pod vodopadima, ona očito povećava plodnost.' 

Nicole je u sretnom braku s glazbenikom Keithom Urbanom, a njihova kćerkica Sunday Rose, prvo je biološko dijete poznate glumice. 
Da cijeni Božji dar Nicole je dala do znanja svojim zaštitničkim ponašanjem prema dvomjesečnoj kćerki, naime za razliku od brojnih zvijezda Nicole nije prodala slike svoje kćeri. 

Odala je tek kako je malena crvenokosa poput nje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju