Da, Hollywood se bavi i djecom, pa tako postoji i A-lista najslavnije i najljepše djece. Sve donedavno, svijet je bio opčinjen malenom Suri, kćerkom Toma Cruisea i Katie Holmes, pravom modnom princezom. No, pojavila se žestoka konkurencija - Shiloh Jolie-Pitt.

Obje djevojčice imaju prekrasna i neobična imena. Starija Suri kćerkica je Toma Cruisa i Katie Holmes, a njezine su fotografije u različitim odjevnim kombinacijama svakodnevno oduševljavale javnost.

Prošle je godine malena Suri bila na prvom mjestu Forbesove ljestvice najutjecajnije djece Hollywooda, no čini se kako će 2009. godina proći u znaku Shiloh Jolie-Pitt

Ipak, dolazi konkurencija, jer se u javnosti sve češće pojavljuje malena Shiloh Jolie- Pitt, kćerka najslavnijeg i vjerojatno najljepšeg para današnjice - Angeline Jolie i Brada Pitta.

Malena Shiloh od svoga je oca uzela prodorne plave oči i svijetlu kosu, a od majke puna usne.

Osim toga, dvije djevojčice imaju potpuno različiti odjevni stil, pa dok je Suri uvijek dotjerana poput dame, Shiloh je mnogo ležernija.

Mediji su pak puni i jedne i druge, a Hollywoodu postoji A -list najslavnije hollywoodske djece. Prema istraživanjima, sve do sada najpopularnija i najfotografiranija djevojčica je Suri Cruise.

Djeca: Novi modni dodatak slavnih

Prema listi magazina Forbes malena Suri Cruise najutjecajnije je dijete Hollywooda u prošloj godini, a za sobom je ostavila Shiloh, kćerkicu Angeline i Brada Pitta, Madonninog Davida Bandu, te djecu Beckhamovih.

Ipak, s obzirom na sve veću popularnost malene Shiloh, čini se da će djevojčice uskoro zamijeniti prva dva mjesta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju