Djeca žive i igraju se u svom malom svijetu u kojem je sve sigurno i poznato. Ipak njihova znatiželja često ih odvodi u razne avanture koje ih mogu prestrašiti. Kako bi im lakše objasnili da se nekih stvari ne treba bojati pročitajte im priču o Plašljivoj Vjverici

Djeca vrtičke dobi često upadaju u avanture u kojima otkrivaju nove stvari koje ih ponekad prestraše ili ih roditelji drže pod staklenim zvonom kako bi ih zaštitili od svehga i svačega što je potpuno normalno za njihovu dob.

Plašljiva Vjeverica koja nikad ne napušta svoj hrast. Ona misli da je svijet izvan njezinog stabla preopasno mjesto na kojem žive bakterije, strašni bršljan i veliki morski psi.

Ispričajte djeci priču o Plašljivoj Vjeverici koja nikad ne napušta svoj hrast. Ona misli da je svijet izvan njezinog stabla preopasno mjesto na kojem žive bakterije, strašni bršljan i veliki morski psi.

Njezin život prolazi mirno, uhodanim dnevnim ritmom sve dok se jednog dana na njezinom hrastu ne pojavi uljez. U panici, ona napušta stablo i silazi na tlo.

Darujemo vam slikovnice!

Kako će to strašno iskustvo promijeniti malu Plašljivu Vjevericu pročitajte u slikovnici koju vam poklanjaju Zadovoljna i Naklada Nika. Slikovnicu su dobile Larisa Vekić i Vida Kolarić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju