Poznate hrvatske glumice ujedno i majke uključile su se u veliku humanitarnu akciju. Darija Lorenci, Jelena Perčin i Darija Knez darivale su najmlađe štićenike kuće Savica- Šanci

'Prava stvar i dobro djelo od prvih dana' je slogan akcije u kojoj su poznate hrvatske glumice, buduće i sadašnje majke su dječjim bočicama Dr. Brown’s darivale štićenike kuće Savica – Šanci u Zagrebu.

Jelena Perčin, Daria Knez, Lana Klingor i Daria Lorenci sudjelovale su u projektu humanitarnog darivanja te tako pomogle najmlađim štićenicima Kuće Savica – Šanci i njihovim majkama.

Akciji se pridružio i poznati hrvatski pedijatar doc. prim. dr. sc. Milivoj Jovančević.

Kuća Savica - Šanci namijenjena je novorođenčadi i djeci do tri godine, te maloljetnim trudnicama i majkama, a glumice su bočicama darivale pet majki, dvije trudnice i 14 djece koje su tamo na skrbi.

Bočica koju je osmislio liječnik na temelju praktičnog iskustva stečenog u radu s trudnicama, jedina je bočica s patentiranim sustavom unutarnjeg prozračivanja koja uklanja negativan pritisak i suvišno gutanje zraka, uklanja vakum te učinkovito pomaže u smanjenju kolika, grčeva i povraćanja.

Proces hranjenja je najsličniji samom procesu prirodnog dojenja i pridonosi dobrom zdravlju djeteta jer zadržava vitamine C, A i E te ostale hranjive sastojke u mlijeku.

Poklonici ove bočice Dr. Brown’s Natural Flow brojne su poznate majke među kojima su i pjevačica Jennifer Lopez, tenisačica Iva Majoli i glumica Daria Knez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju