Fašnik je zavladao ulicama i trgovima, u gradovima su vlast preuzele maškare, a vesele dječje povorke uveseljavaju prolaznike. Vrijeme je da navučete masku, pretvorite se u omiljene junake i pridružite se veselom ludovanju!

Karnevalsko ludilo zahvatilo je male i velike, šarene povorke raznolikih maski podsjećaju nas da je vrijeme najluđih dana u godini kada svatko može postati netko drugi.

Najmlađi se najviše vesele tim veselim danima koji su osim po maskama poznati i po poslasticama - finim i mirisnim krafnama ili pokladnicama. Ukusne i okrugle krafne punjene džemom i posipane šećerom najčešće ćete sresti u rukama klinaca i klinceza, no operz pojedete li ih previše mogao bi vas zaboljeti trbuh!


Vrhunac zamaskiranog ludila je velika povorka koja će ulicama Rijeke prošetati 22. veljače te paljenje princa Pusta. I u Samoboru će Princ Fašnik doživjeti istu sudbinu te uz veliki vatromet i zabavu biti spaljen na Samoborskom fašniku 24. veljače.

Dobitnici kostima za klince i klinceze!

Zadovoljna i Turbo limač poklanjaju kostim Mickeya (za uzrast od 5 do 6 godina) Leonu Jagustović, a Minnie (za uzrast od 3 do 4 godine) Ivani Kralj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju