Kako je biti samohrana majka u Hrvatskoj? Koliko joj u odgoju kćeri Kiare pomaže dečko, slovenski maneken Samo Sambol i zašto se prihvatila uloge predstavnice stanara otkrila je pjevačica Lana Klingor.

Lana Klingor kroz život hrabro korača kao samohrana majka. Spoznaja kako će sama odgajati svoju kćer ni u jednom je trenutku nije uplašila.

'Nije lako, no nije ni teško', rekla je Lana te nadodala kako zna biti teških trenutaka, no jedan pogled u Kiaru joj je dovoljna da shvati kako se sve isplati.

Lani je najvažnije da njezina jednoipolgodišnja kćer Kiara bude sretna djevojčica.

'To je ono što je najvažnije za dijete, da je nasmijano i sretno', rekla je.

Velika podrška u odgoju Kiare lani je njezin dečko, slovenski maneken Samo Sabol s kojim je u vezi godinu dana. U šali kaže kako ponekad i njega mora odgajati.

'Oboje su zaigrani tako da mi se ponekad čini kako imam dvoje djece', rekla je uz smijeh.

Otkako je postala majka život joj se promijenio, a najvažnije joj je da ima siguran posao pa je zato privela kraju studij novinarstva, a prihvatila se i posla predstavnika stanara u zgradi u kojoj živi. Lana ima i novi hobi, pisanje uspavanki.

'To sam započela još u trudnoći jer sam kroz razgovor s prijateljicama shvatila kako je to ono što nedostaje', rekla je Lana.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju