Pjevač Seal jednom je kazao kako mu je njegova supruga Heidi Klum najljepša dok je trudna, a ona je očito ozbiljno shvatila njegove riječi. Seal je naime potvrdio kako je njemačka manekenka trudna po četvrti put

U samo pet godina, njemačka manekenka Heidi Klum trudna je po četvrti put. To je upravo potvrdio njezin suprug, glazbenik Seal na svom koncertu u Radio City Hallu.

- Da, Heidi i ja čekamo bebu. U stvari, Heidi je ta koja obavlja cijeli posao, kazao je ponosni Seal.

Njemačka manekenka poznata je i po tome što je samo osam tjedana nakon poroda nosila reviju za Victoria Secret i time vjerojatno ušla u modne anale kao najbrža 'povratnica' vitke linije.

Nestašna Leni pokazala dugi jezik

Ako je suditi prema tom iskustvu, za vjerovati je kako će Heidi i dalje nastaviti s manekenskim radom unatoč četvrtoj trudnoći.

Iz veze s Flaviom Briatoreom Heidi ima 4.godišnju djevojčicu Leni, no brigu o njoj kao i o njihovo dvoje sinova, 2.godišnjem Johanu i 3.godišnjem Henryju vode ona i Seal.

- U našem domu nikada nije mirno i tiho, no zbog toga sam jako sretna jer znam da imam troje zdrave djece', kazala je Heidi koja uživa u domu punom dječjeg smijeha i ljubavi. Dobar razlog za četvrto dijete!

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju