Iako su se Stone i Phil Bronstein isprva odlučili na zajedničko skrbništvo, bivši supružnici odlučili su se za sudsku bitku za posvojenog sina Roana. Američki sud presudio je u korist Bronsteina zbog nedovoljne brige glumice oko djeteta

Slavna glumica Sharon Stone, prema presudi američkog suda, izgubila je skrbništvo nad osmogodišnjim sinom Roanom. 

Njezin bivši suprug Phil Bronstein tako je izvojevao sudsku bitku unatoč brojnim naporima slavne glumice da sina zadrži pod svojom skrbi.


Američki sud donio je presudu na štetu poznate glumice, koja se svim silama trudila zadržati skrbništvo nad usvojenim sinom Roanom iz braka s Philom Bronsteinom.

Par se u listopadu prošle godine odlučio zajednički skrbiti za dijete, ali još uvijek nije poznat razlog zašto je došlo do promjene stava i sudske borbe između Stone i Bronsteina.

U sudskoj odluci stoji da je Stone podbacila u svojim obvezama prema djetetu, odnosno da se nije dovoljno brinula za njega, zbog čega joj je sud oduzeo skrbništvo.

Zanimljivo je da se par razveo 2004. godine, a pedesetogodišnja glumica ima još dvoje usvojene djece, trogodišnjeg Lairda Vonnea i dvogodišnjeg Quinna Kellyja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju