Mnoge holywoodske glumice uživaju pratiti trend posvojenja djece. Prva na listi top mama je Angelina, no i mnoge njezine kolegice proširile su svoju obitelj i pružile ljubav djeci bez roditelja


Pop zvijezda Madonna je uz dvoje biološke djece, Lourdes i Rocca usvojila dječaka Davida Bandu iz Malawija. Dječak je stigao u novi dom u Engleskoj u studenom 2006., a kraljica popa i njen suprug Guy Ritchie čekali su 18 mjeseci kako bi posvojenje stupilo na snagu.

Iako su uz to posvojenje vezane moge kontroverze, David je u novoj obitelji pronašao ljubav, a Madonna snage da još jednom djetetu pruži bolji život. Uskoro bi u njen dom trbala stići još jedna djevojčica.

Dobitnica devet Grammyja, pjevačica Sheryl Crow majka je dječaka Wayatt Stevena. Rođen je u travnju prošle godine, a Sheryl ga je odvela kući samo dan nakon rođenja. Ukoliko će njen sin pitati za biološke roditelje, Sheryl će mu pomoći da ih potraži i upozna.

Ona ima sve, zanosan izgled, najpoželjnijeg supruga i veliko srce. Najljepša mama na svijetu, Angelina Jolie je vrata svog doma otvorila sedmogodišnjem Madoxxu, petogodišnjem Pax Thienu i trogodišnjoj Zahari. Uz njih ima i troje biološke djece, djevojčicu Shilon i blizance Knox Leona i Vivienne Marcheline, čiji otac je Brad Pitt. Angelina, koja nije znala ništa o djeci kada je usvojila Madoxxa sada se odlično snalazi sa šestero djece.

Oskarovka Nicole Kidman koja ovih dana iz naručja ne ispušta novorođenu djevojčicu Sunday Rose, iz braka s Tomom Cruiseom ima dvoje posvojene djece. Šesnaestogodišnja Isabella Jane i  trinaestogodišnji Connor Antony posvojeni su samo mjesec dana nakon rođenja. Nicole i Tom Cruise savršeno usklađuju obaveze oko djece, bez obzira što svako od njih ima svoju obitelj. 

Calista Flockhart vrijeme najradije provodi s posvojenim sinom Liamom kojeg je posvojila 2001. godine. Iako je Liam zarobio njeno srce prije Harrisona Forda, dečki se odlično slažu pogotovo kada je riječ o nogometu.

Hollywoodska glumica Michelle Pfeiffer posvojila je 1993. tek rođenu djevojčicu Claudiu Rose. Godinu dana kasnije, u braku s producentom David E. Kellyjem rodila je sina Johna Henryja.

Glumica koja usprkos godinama nije izgubila ni trunku seksipila, Sharon Stone, je majka tri posvojena sina, Roan Josepha, Laird Vonnea i Quinn Kellyja. U borbi za skrbništvo nad osmogodišnjim sinom Roanom, Sharon je izgubila bitku za skrbništvo koju je vodila s bivšim suprugom Phil Bronsteinom.  Sud je odlučio da Bronstein može dječaku pružiti stabilniji i sigurniji dom.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju