Blagdani su vrijeme koje slavni najradije provode u krugu obitelji i prijatelja. David Arquett i Courtney Cox organizirali su uskršnje druženje na koje su pozvali holivudske zvijezde i njihove klince. Rod Stewart, Matthew McCounaghey i Kate Hudson stigli su u ruku punih darova

Šarene košare pune pisanica i čokolada bile su ulaznica za veiki tulum koji je uz pomoć roditelja Davida Arquetta i courtney Cox organizirala Coco. 

Na igru i druženje pozvala je slavne holivudske klince i njihove mame. Denise Richards stigla je u pratnji djevojčice Lole, no ona se brzo umorila i potražila sigurno mamino krilo koje joj je omiljeno mjesto za odmor.

Britanska glumica Kate Beckinsale ukrasila je kosu velikim, mekanim ušima.

Matthew McCounaghey i zgodna mama Camila Alves na tulum sus stigli sa sinom Levijem, a Kate Hudson povela je najvažnijeg muškarca u svom životu, sina Ridera.

Velike šarene košare pune iznenađenja izmamile su osmijehe na lica najmlađih, a sve ih je razveselila i britanska glumica Kate Beckinsale koja je kosu ukrasila velikim, mekanim ušima. Njezina kćer Lily svoje je uši čuvala u rukama.

Rod Stewart i njegova supruga Penny Lancaster stigli su u pratnji sina Alistaira koji nije ispuštao maminu ruku i igru ostalih holivudskih klinaca je promatrao iz daljine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju