Rođendan je djeci najljepši dan. Mališani uživaju u iznenađenjima, torti, balonima i lijepim željama. Želite li im darovati nešto posebno zavirite na stranice Mini TV-a. Neka im najdraži likovi iz crtića požele sretan rođendan!

Čestitajte djetetu rođendan uz najdraže likove iz crtića putem Mini TV –a. Zavirite u dječji svijet i odgonetnite kojim se likovima najviše vesele te osmislite čestitku koja će ih oduševiti.

Cijena čestitke je 100 kuna, a za taj iznos vaši će mališani uživati u deset emitiranja unutar crtanog filma koji će biti prikizan na Mini TV-u.

Svojim najdražim princezama poželite sretan rođendan uz moderne i otkačene Bratz cure!

Dječaci žele biti jaki i spretni baš kao njihovi omiljeni likovi Ninja kornjače i Pokemoni. Neka im oni požele sretan i veseli rođendan!

Najmlađi će uživati uz Traktora Toma, Bebu Felixa, Tomicu i prijatelje, Doru koja istražuje i Pepu Pig. Pozovite ih na proslavu i neka im pjesmom zažele sretan rođendan i pomognu puhnuti u svjećice.

Cijena čestitke je 100 kn (u cijenu je uračunat  PDV), a paket uključuje deset emitiranja unutar crtanih filmova za koji je napravljena.

Kako naručiti:
1.)    Pošaljite ispunjenu narudžbenicu ili nazovite na telefon 01/6008 446. Ispunjenu narudžbenicu možete naći na www.mojamini.tv 

2.) Nova Tv će vam isporučiti predračun

3.) Kada platite predračun čestitka će se emitirati u program Mini TV

Neka to zaista bude sretan dan!Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju