Prema listi magazina Forbes malena Suri Cruise najutjecajnije je dijete Hollywooda, a za sobom je ostavila Shiloh, kćerkicu Angeline i Brada Pitta, Madonninog Davida Bandu, te djecu Beckhamovih. Lista je sastavljena za djecu ispod pet godina

Najutjecajnije dijete Hollywooda u dobi ispod pet godina je malena Suri Cruise, kćerka Katie Holmes i Toma Cruisea.

Troje djece Angeline Jolie nalazi se na ljestvici najutjecajnije djece u dobi do pet godina

No, konkurencija je bila žestoka, jer su se sa Suri natjecala sva djeca Angeline Jolie i Brada Pitta, Madonnin posvojeni sin David Banda, te djeca Beckhamovih.

Listu je sastavio magazin Forbes koji već dvije godine provodi istraživanje prema tome koje je dijete o kojem se najviše pisalo, ali i koje je dijete ispitanicima najslađe.

Pobjedu je glatko odnijela Suri, no iza nje se smjestila prelijepa Shiloh Jolie-Pitt, na trećem mjestu njezina sestrica Zahara Jolie-Pitt i potom Pax Thien Jolie-Pitt.

VIDEO: Dražesna Suri maše paparazzima

Na petom je mjestu kći slavnog golfera Tigera Woodsa Sam Alexis a na šestom je mjestu trogodišnji Cruz Beckham, najmlađi sin Victorije i Davida.

Sedma je Matilda Rose, kći pokojnog glumca Heatha Ledgera, osmi je David Banda, Madonnin posvojeni sin, deveti Sean Preston Federline, sin Britney Spears, a deseta je četverogodišnja Sam, kćerka Denise Richards i Charlieja Sheena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju