Kao da nije dovoljno što je riječ o slavnima, pa i njihova djeca postaju celebrityji otkako se rode, slavni ne posustaju u davanju najneobičnijih, čitaj najbizarnijih imena ikad. Mislili ste da je Shiloh najneobičnije ime za koje ste čuli? Pa varate se, i to jako.

Ime: Tu Morrow
Glumac Rob Morrow kojeg poznajete prema ulozi iz 'Života na sjeveru' dao si je truda i svojoj kćerkici dao ime Tu. Kad se ime i prezime spoje, dobijate 'Sutra', odnosno Tu-Morrow.

Glumac Jason Lee inspirirao se pjesmom za ime Pilot Inspector, a Nicholas Cage Supermenom, jer se njegovo dijete zove Kal-El. Foresta Whitakera inspirirala je priroda, pa je sinu dao ime Ocean

Ime: Moxie Crimefighter
Teorija glumca Penna Jillettea i njegove supruge je kako se srednja imena nikada ne koriste, pa zašto se ne bi s njime i našalii. Stoga su djetetu pored Moxie, dali i i me Crimefighter iliti borac protiv zločina.

Ime: Moon Unit i Diva Thin Muffin
Legendarni Frank Zappa imao je sasvim obično, no vjerojatno i jedno od najspominjanijih imena u svijetu glazbe. Ipak, to ga nije spriječilo da svoju kreativnost prenese i na imena djece koja se zovu Moon Unit (Mjesečeva jedinica) i Diva Thin Muffin.Ime: Audio Science
Glumica Shannyn Sossamon koja se još uvijek penje prema ljestvici A zvijezda, odlučila je svom sinu dati jedno sasvim specifično ime - Audio Science, ili u prijevodu Audio Znanost što složit ćete se, zvuči kao kolegij na nekom fakultetu.

Ime: Blue Angel
Edge iz grupe U2 odlučio je pridodati inače lijepom imenu Angel, jedan pridjev Plavi. Tako se njegova kćerka zove Blue Angel.

Ime: Rocket Rodriguez
Od redatelja Roberta Rodrigueza se i moglo očekivati da djetetu da ime Rocket. No, ako se navodimo prema onoj kako ime određuje zanimanje, zaista je teško predvidjeti buduću profesiju Rocketa. I ostala djeca Roberta Rodrigueza imaju neobična imena, s početnim slovom R i zovu se Racer, Rebel, Rogue i Rhiannon.

Ime: Ocean
Glumac Forest Whitaker odabrao je ime Ocean, jer je želio da to ime simbolizira snagu njegovog sina. Kako i njegovo ime Forest znači 'šuma', glumac se tako i ponaša - uvijek u rastu, revitalizirajući...

Ime: Pilot Inspector
Glumac Jason Lee dao je ime svom sinu Pilot Inspector i ne treba ga prevoditi. Navodno mu se svidjela istoimena pjesme grupe Grandaddy, a kako je bio inspirativan dodao je još i Inspector.

Ime: Destry
Slavni redatelj Steven Spielberg odlučio se za ime Destry, no ma koliko god se trudili, nismo uspjeli pronaći prijevod za ovo ime, niti što točno znači. Ipak, Spielber vjerojatno točno zna zašto se odlučio baš za Destry.

Ime: Memphis Eve
Kao i njegov kolega iz benda Edge i Bono se odlučio za dva imena - Memphis Eve. Zašto je inače lijepo ime odlučio spojiti s imenom grada, samo je njemu poznato.

Ime: Kal-El
Nicholas Cage očito se inspirirao Supermanom kada se našao pred dilemom koje ime odabrati za svoje dijete. U svakom slučaju, njegovo se dijete zove Kal-El Cage. Možda i ne zvuči loše...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju