Zuma, Kingston, Suri i Violet samo su neki od slavnih klinaca koji svojim roditeljima zadaju glavobolje. I dok jedni ne žele obući cipele, drugi su odlučni u namjeri da se prejedu sladoleda. Ipak, mame i tate s njima lako izlaze na kraj!

Nasljednik holivudskog ljepotana Matthewa McCounagheyja pravi je tatin sin. Maleni Levi ne voli nositi cipelice, a iz maminog bi naručja najradije pobjegao na plažu gdje njegov tata surfa. Ipak, još će neko vrijeme morati pričekati i uživati u šetnjama s mamom Camilom Alves. 

Mladu mamu Jessicu Albu ne brinu paparazzi kao nekada. Sada joj je Honor najvažniaj na svijetu pa niti ne primjećuje škljocanje fotoaparata u blizini.

Izgleda kako i Kingston Rossdale uživa u druženju s tatom. kako bi se osigurao da mu uvijek bude blizu odjenuo je plašt superheroja. Ako mama Gwen Stefani koja brine o mlađem bratu Zumi krene na krivu stranu on će jednostavno odletjeti u tatino naručje.

Courtney Cox i njezina kćer Coco uživaju u toplim danima i sladoledu. Ipak, mama najbolje zna kada je dosta jer Coco mora imati odličnu liniju. Ben Affleck i njegovu Violet ipak muče slađe brige. Njih dvoje ovih dana uživaju u društvu djevojčice Seraphine, novog člana njihove obitelji.

Glumice Isla Fisher i Amanda Peet majke su djevojčicama Olive i Frances koje baš i ne voli hodati. Cure svaki trenutak koriste kako bi zamolile mam eda ih nose jer hodati je tako teško, a to predstavlja poseban problem kad izgubiš cipele, baš kao malena Francess.

Zato je Sharon Stone svoje posvojene sinove naučila da se mora hodati. Dečki uživaju u vremenu koje provode s majkom, a ona se posebno veseli vikendima s Roanom nad kojim je izgubila skrbništvo.

Mladu mamu Jessicu Albu ne brinu paparazzi kao nekada. Sada joj je Honor najvažniaj na svijetu pa niti ne primjećuje škljocanje fotoaparata u njihovoj blizini. 

Očajna kućanica Marcia Cross uvijek ima malih problema s jednom od blizanki. Ovaj put je Eden odbila obući cipelice. I dok je mama pokušavala rješiti problem nasred ulice, Savannah je otišla u park s dadiljom. 

Takve probleme nemaju najpoznatije mama i kćer na svijetu. Katie i Suri se znaju ponašati pred paparazzima jer Tomova kćer mora znati kakao se ponašaju zvijezde!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju