Tko zna što u svojim glavama skrivaju čupavi, šareni, mali i veliki psi. Odgovor možete pronaći pogledate li predstavu Svaki pas ima svoj dan u kazalištu Trešnja. Čitajte dalje i osvojite ulaznice!


Svaki pas ima svoj dan je razigrana i raspjevana priča je o psima i njihovim snovima. Na putu prema Zemlji sretnih pasa, za koju još ne znamo je li zbiljska ili izmišljena upoznat ćemo živopisnu galeriju psećih likova s ljudskim osobinama i pravim problemima spremnih za svakovrsnu akciju, sklonih proizvodnji nevolja, voljnih pomoći, ali i odmoći.

U Zemlji sretnih pasa, za koju još ne znamo je li zbiljska ili izmišljena upoznat ćemo živopisnu galeriju psećih likova.


Lokna, Šef, Zumbul, Sitna, Pio, Haron, Kuku, Bopčinski i Dopčinski borit će se protiv oca i sina vlasnika zlokobnog šinteraja te njihove mušterije, prijetećeg Kineza Cu-Koa, bježat će iz zatočeništva gdje ih žele ni više, ni manje, nego pojesti, prelazit će opasnu rijeku pomoću živopisnog plovila, izbjegavat će rušeće drveće, prolazeći kroz tajnovita vrata koja ih vode iz prizora u prizor.


Mjuzikl kao žanr psećim će junacima ponuditi priliku da se, pjevajući, osokole kad im postane teško ili si jednostavno kažu ono za što su riječi nedostatne, prpošno i melodiozno svladavajući prepreke koje su na ovakvom putu mnogobrojne i koje se, kako to već biva, vole pojavljivati kad ih čovjek, odnosno pas, najmanje očekuje.

Zadovoljna i kazalište Trešnja poklanjaju  dvije ulaznice za ludi provod uz pseće društvo. Sretni dobitnici su Magdalena Petrić i Nina Barušić. Ulaznice možete podići na blagajni kazališta Trešnja u nedjelju 15. veljače.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju