Mala Mercy, Madonnina nova kći, stigla je u London iz Malavija, što će joj biti pretposljednju stanicu prije finalnog odredišta – njezinog novog doma u New Yorku.

Malena Mercy je zauvijek ostavila siromaštvo, neimaštinu i nesigurnu budućnost, koji su svakodnevica u Malaviju, i to sa stilom. VIP tretman je započeo već u Malaviju, gdje su lokalne vlasti zatvorile terminal na malavskom aerodromu kako bi ona i njezina dadilja Joanne imale sav potreban komfor pri uzlijetanju privatnim avionom.

VIP tretman je za malenu Mercy započeo već u Malaviju, gdje su lokalne vlasti zatvorile terminal na malavskom aerodromu da bi imala sav potreban komfor.

Uslijedio je let od Johannesburga do Londona, prvi za 4-godišnju Mercy, koja je uzbuđeno trčkarala po aerodromu u sreći i nevjerici. U londonu se je dočekali njezina nova mama Madonna te breća i sestre Lourdes, Roco i David Banda.

A da se VIP tretman nastavio za njezinu kćer u istom stilu se pobrinula Madonna, koja je kupila u New Yorku kupila novu kuću za 25 milijuna dolara, sa 3 spavaćih soba i 14 toaleta.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju