Glazbenica i voditeljica Lana Klingor svoj kazališni debi ostvarit će ove subote 28. studenog na daskama MMC Studio gdje će zajedno s glumcem Vladimirom Tintorom zaigrati u predstavi za djecu 'Komadić'

Predstava 'Komadić' je iskrena i topla priča o ljubavi, prijateljstvu, ali i o onom najvažnijem – kako pronaći toga nekoga s kime se možemo 'kotrljati' kroz život i biti sretniji.

Glavni lik predstave 'Komadić' pokušava pronaći toga Nekoga i na tom putu susreće druge komadiće za koje je prevelik, premalen, preoštar ili pretup. Neki komadići ga samo žele iskoristiti, ali on je uporan i na kraju zapravo otkriva da sve što je tražio u drugima, može pronaći u sebi jer čekajući tog Nekoga, zapravo pomalo je zaboravio na sebe.

Tko ide na predstavu?

Zadovoljna i kazalište 'Tvornica lutaka' na premijeru predstave 'Komadić' u subotu 28. studenog u 11 sati vode Mihaelu Getto i Valeriju Tunjić.

Jeste li i Vi našli svoj Komadić?

Riječ je o predstavi koja dotiče i djecu i odrasle, najviše svojom jednostavnošću i onom pravom ljepotom ljudske istine.

Priča u kojoj se svi možemo prepoznati i ponešto naučiti, a pritom se zabaviti. Jer pored toga što 'Komadić' priča o usamljenosti, ljubavi i prijateljstvu on to govori na duhovit i zanimljiv način.

Premijera predstave će se održati 28. studenog s početkom u 11 sati, u kazalištu 'Tvornica lutaka' MMC Studio (bivše kino Studio) Vlaška 92.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju