Prije nekoliko dana Lila Moss-Hack, kći supermodela Kate Moss, proslavila je 16. rođendan, a sada se pojavila vijest da djevojka kreće stopama svoje majke i postala je zaštitno lice nove kampanje Marca Jacobsa.

Galerija Kate Moss i Lila Lila i Kate Moss (Foto: Profimedia) Lila Moss kreće majčinim stopama (Foto: Profimedia) +1 Lila s mamom Kate

Sretnu vijest na svojim su Instagram profilima podijelili i Lila i dizajner koji se prisjetio kako je 16-godišnjakinju upoznao još 2008. godine.

Sa samo 6 godina njezin snažni karakter, ponašanje i ljepota bili su vrlo očiti. Idući put vidio sam je u kolovozu 2011. na Kateinom vjenčanju. Njezin karakter bio je još dinamičniji, a ljepota još veća, napisao je dizajner.
 


Govoreći o zajedničkoj kampanji, rekao je kako su njezina ljepota, sklad, strpljivot i ljubaznost projekt učinili još posebnijim nego je mogao zamisliti.

U svaki lik ulazila je bez imalo napora i graciozno. Hvala ti Lila što si dio ovog iznimno posebnog projekta i hvala tebi Kate Moss, napisao je.
 


Kate Moss (44)
imala je samo 14 godina kad je počela karijeru supermodela. Moss je kao tinejdžericu na aerodromu JFK otkrila osnivačica agencije Storm Models, Sarah Doukas, a tijekom karijere pokretala je i definirala brojne trendove.

Može li Lila nadmašiti mamu Kate?

glasova:


Lila s mamom Kate Lila s mamom Kate (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju