Na Tjednu visoke mode u Parizu novu kolekciju predstavio je Versace, a jedna od manekenki koja je nosila reviju bila je 32-godišnja Nizozemka Lara Stone. Lara je veliku pažnju privukla svojom putenom figurom, tako netipičnom na (pre)mršave manekenke kakve inače viđamo na modnim pistama

Lara Stone manekenka je koja svojom figurom definitivno odskače od standarda kakav se traži na svjetskim modnim pistama. I to veliki pljeskom pozdravljamo!

Manekenka Lara Stone privlačila je pažnju na Tjednu visoke mode u Parizu svojom figurom netipičnom za manekenke

U mnoštvu mršavica koje su nosile reviju modnog diva Versace u nedjelju održanoj na Tjednu visoke mode u Parizu 32-godišnja nizozemska manekenka bila je pravo osvježenje. Lara je nosila bijelu haljinu na dijelovima providnu koja prati liniju tijela te je istaknula Larinu figuru u obliku pješčanog sata, s oblinama, zdravu i putenu.

'Super uzor za vidjeti na modnoj pisti. Nije samo kost i kože nego dobra figura. Molim više ovakvih prizora, izgladnjeli izgled je užasan', jedan je od komentara na fotografije Lare Stone s Versaceove revije.
Uspoređujući Larine fotografije od nedjelje i od prije 5 godina jasno je da manekenka danas ima raskošniju figuru, možda i zahvaljujući trudnoći prije tri godine.

Mama dvogodišnjeg dječaka Alfreda prije pet dana snimila je i kampanju za časopis Vogue u kojoj se pojavljuje u kupaćem kostimu. Na Larinom majčinskom tijelu kupaći zaista stoji fenomenalno – slažete li se?
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju