"Osim crvenih noktiju, crna je također odličan klasik. Slažete li se?", pitali smo vas nedavno na našem Instagram profilu na kojem redovito objavljujemo fotografije divno uređenih noktiju.

"Obožavam", "I love it", "Apsolutno, moja boja" samo su neki od komentara ispod fotografije crne manikure, koja je u trenutku pisanja teksta imala 1425 lajkova.

U mjesecu ljubavi, ova je manikura izazvala najviše oduševljenja s vaše strane. Naravno da smo u veljači s vama podijelili i crvenu manikuru, ali ni ona nije nadmašila crnu.

Ako je pred vama odlazak kod vaše manikerke ili ako nokte planirate urediti sami, ova pobjednička, jednostavna, a divna manikura može vam poslužiti kao izvor inspiracije.

Iako je proljeće sve bliže i iako će se uskoro mnoge dame okrenuti svjetlijim bojama i pastelnim manikurama, crna manikura još uvijek je sjajna opcija. Zapravo, tko fućka godišnja doba, crna manikura je odličan izbor svih 12 mjeseci u godini.

Volite li crne nokte?

glasova:

Volite li je i vi?

Deset trendova za najljepše nokte u 2024.godini Kromirani sjaj dat će posebnu notu Pastelni tonovi lako se uklapaju Naši će nokti također u novoj godini doživjeti promjene +7 Klasični crni lak na kratkim četvrtastim noktima

Ako cijelu jesen želite imati elegantnu manikuru, držite se ovih sedam opcija Crna manikura Ecru manikura Svjetloružičasta manikura +3 Tamno crvena manikura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju