Zadovoljna.hr na svom profilu na Instagramu objavljuje razni sadržaj, a među omiljenim su objavama naših pratiteljica lijepe manikure - jer tko ne voli vidjeti lijepe nokte.

Osim što manikure koje objavljujemo dobiju mnogobrojne lajkove, vjerujemo da nekim damama posluže kao izvor inspiracije pa upravo takve nokte kopiraju kod kuće ili fotografije pokazuju svojim majstoricama za nokte.

Mi smo pročešljali vlastiti profil na Instagramu kako bismo provjerili koje su vam manikure se na početku 2024. godine najviše svidjele.

U nastavku smo izdvojili tri siječanjske opcije s najviše lajkova koje biste mogli poželjeti kopirati.

  • Tamnocrvena manikura

Mi, kao i naše čitateljice, obožavamo sve nijanse crvene. Svojedobno smo proveli i anketu u kojoj su naše čitateljice proglasile crvene manikure naljepšim manikurama, a tamne nijanse poput ove na fotografiji kao stvorene su za hladniji dio godine.

  • Kombinacija crvene i ružičaste boje

Jednostavne manikure su divne, ali i one nešto razigranije izgledaju prekrasno. Vama se na našem Instagramu svidjela manikura koja kombinira crvenu i ružičastu boju i šljokice. Crveno srce na ružičastoj podlozi, između ostalog, detalj je koji će se savršeno uklopiti u mjesec ljubavi koji je pred nama.

  • Svjetlucava manikura

I na kraju, mnogo lajkova udijelili ste ovoj nude manikuri s pomakom. Elegantnu i jednostavnu manikuru šljokice su podigle na višu razinu. Divna je, zar ne?

  Deset trendova za najljepše nokte u 2024.godini Kromirani sjaj dat će posebnu notu Pastelni tonovi lako se uklapaju Naši će nokti također u novoj godini doživjeti promjene +7 Klasični crni lak na kratkim četvrtastim noktima

Kakve divne boje! Osam manikura koje je Vogue izdvojio kao idealne za jesen Svjetle nijanse ružičaste uvijek su popularne Maslinasto zelena manikura Manikura koja podsjeća na maglovita jutra još je jedan super izbor +4 Bordo mankura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju