Iako su dugi, njegovani i lijepo ukrašeni nokti dugo bili ti koji su redovito krali svu pozornost, sve više žena odlučuje se za kratke nokte s kojima je puno lakše funckionirati tijekom dana, a koji mogu jednako sjajno izgledati sa jednostavnijim i složenijim manikurama.

Galerija Manikura idealna za kratke nokte Manikure idealne za kratke nokte - 6 Manikure idealne za kratke nokte - 5 +11 Manikure idealne za kratke nokte

Kratki nokti, složit će se mnoge žene, zaslužuju jednaku količinu pozornosti kao i oni dugi, a ako i vi spadate među njihove obožavateljice vrijeme je da zavirite u našu galeriju u kojoj smo izdvojili 15 manikura koje izgedaju sjajno na kratkim noktima.

Kratki nokti jednako kao i dugi "trpe" sve, od uvijek elegantne francuske manikure, preko jednostavnih jednobojnih manikura pa sve do manikura s nešto zahtjevnijim detaljima zbog kojih ćete možda trebati i pomoć vaše stručnjakinje za nokte.

Slika nije dostupna Omiljeni motiv: Deset manikura koje u proljetnim mjesecima nemaju konkurenciju

Nokti u obliku badema izgledaju jako elegantno Divota! 15 manikura zbog kojih ćete poželjeti nokte u obliku badema odmah i sad

Zahvaljujući dobroj manikuri nokti svih dužina mogu izgledati nevjerojatno dobro, a sada je vrijeme da bacite oko na manikure koje biste mogli poželjeti kopirati prilikom idućeg lakiranja noktiju u kućnoj radinosti ili odlaska u salon.

Manikure idealne za kratke nokte - 4 Manikure idealne za kratke nokte (Foto: Shutterstock)

Manikure idealne za kratke nokte - 11 Manikure idealne za kratke nokte (Foto: Shutterstock)

Manikure idealne za kratke nokte - 8 Manikure idealne za kratke nokte (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju