Ako spadate u skupinu onih koji Noć vještica koriste kako bi se dobro zabavili, vjerojatno volite različitim detaljima učiniti svoj izgled idealnim za tu noć. Jedan od takvih detalja je i manikura s tematikom Noći vještica.

Ako ste odmah pomislili na pretjerane manikure koji nisu baš po vašem guštu, u nastavku ćemo vas uvjeriti da i manikure za popularni Halloween mogu biti preslatke i u minimalističkom duhu.

Umjetnica za nokte Andréa Barbet zaslužna je za kreacije koje ćete lako moguće poželjeti kopirati. Njih pet pogledajte u nastavku.

Ima vojsku obožavateljica: Je li ovo najljepša manikura? Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni +16 Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni

10 fotografija koje dokazuju da omiljena jesenska manikura izgleda mrak na kratkim i dugim noktima Tamnoplave manikure - 10 Tamnoplave manikure Tamnoplave manikure +6 Tamnoplave manikure

Uvjerit će vas da kapljice krvi, šišmiši, vampirski zubi... na noktima mogu izgledati baš dobro, toliko dobro da biste neke od ovih manikura mogli poželjeti kopirati nevezano za 31.listopada.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju