Jesen je obično godišnje doba u kojem mnoge dame prednost daju tamnijim bojama.

Galerija Tamnoplave manikure - 10 Tamnoplave manikure Tamnoplave manikure +6 Tamnoplave manikure

Naravno, jedino pravilo koje morate slijediti je ono da nosite boje u kojima se osjećate najugodnije, bez obzira na godišnje doba, ali ako jesen i za vas znači izbacivanje pastelnih i ubacivanje tamnijih nijansi, niste usamljeni.

Mnoge dame u hladnijem periodu godine osim tamnije odjeće biraju i tamnije lakove za nokte, a boja koja će i ove jeseni biti popularna u svijetu manikura je plava, točnije njezine tamne nijanse.

Tamnoplavi lakovi za nokte bit će među najpopularnijima u sezoni. Ova nijansa savršen je odabir za sve one kojima je crna boja ipak malo previše, a osim toga izgleda tako dobro na noktima.

Tamnoplave manikure Tamnoplavi lak za nokte u kombinaciji s drugim nijansama plave izgleda sjajno (Foto: Shutterstock)

Ako ste ljubiteljica jednostavnosti, vjerojatno će vam se svidjeti i jednostavne jednobojne manikure. Međutim, ako želite malo razigrati svoju manikuru pomoći će šljokice ili kombiniranje tamnoplave nijanse s drugim nijansama plave boje ili s drugim bojama.

12 fotografija zbog kojih će vaša iduća manikura uključivati lak u smeđoj boji Smeđe manikure - 6 Smeđe manikure - 9 Smeđe manikure - 8 +8 Smeđe manikure - 7

10 fotografija kao dokaz: Slažete li se da su ovo najelegantnije manikure za duge i kratke nokte? Nude manikura - 3 Nude manikura - 1 Nude manikura - 2 +6 Nude manikura - 4

U svakom slučaju, tamnoplava manikura jedna je od onih s kojom ne možete pogriješiti, a deset fotografija koje dokazuju da izgleda sjajno i na kratkim i na dugim noktima pogledajte u našoj galeriji.

Tamnoplave manikure Tamnoplave manikure (Foto: Shutterstock)

Tamnoplave manikure Tamnoplave manikure (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju