Kalendarski ljeto je već počelo, a polako stižu i sve sunčaniji dani i visoke temperature. Mnogi će zato u narednom periodu tražiti načine da što lakše prežive sve više temperature, a jedan od faktora koji u tome može pomoći jest pametan odabir odjeće.

Posljednjih dana na Instagramu sve popularniji postaje jedan ljetni top koji zapravo uopće nije top. Naime, influencerice diljem Europe pretvaraju svoje svilene marame u topove i izgledaju odlično. U samo nekoliko sekundi marama se pretvara u komad odjeće koji izgleda sjajno kombiniran s, primjerice, trapericama.

Vjerojatno najpozitivnija stvar kod ovog trenda jest to što vjerojatno već sad u ormaru imate maramu koju možete pretvoriti u top a da ne trošite novac.

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Haljina iz Zare koja žensku figuru proljepšava na tako dobar način

Slika nije dostupna Deset haljina s golim ramenima koje obožavaju i putenije i sitnije ženske figure

Također, kada je u pitanju ovaj trend, odabirom boje i uzroka možete utjecati na to koliko će vaša kombinacija biti upečatljiva. Oni smjeliji birat će živopisne, šarene marame s raznim uzorcima, što je zapravo odličan izbor za ljetne kombinacije.

Oni mirniji uvijek se mogu odlučiti za jednostavne marame.

Ako niste sigurni da je ovaj trend za vas, možda vas dame u nastavku potaknu da zavirite u svoje ladice i pronađete maramu koja će se začas pretvoriti u top. Prigrlile su ga žene raznih građa tijela i dokazale da sjajno izgleda na svima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju