Iako svijet Margot Robbie doživljava kao lutku u prirodnoj veličini, posebno nakon filma o Barbie koji je zaludio cijeli svijet, u privatnom životu ona bira jednostavni, udobni i ležerni stil odijevanja.

Galerija Margot Robbie Margot Robbie Margot Robbie +3 Crocs, 55 eura

U takvom su je izdanju zatekli fotografi dok se sa suprugom Tomom Ackerleyjem šetala ulicama Pertha u Australiji. Ondje je glumica došla predstaviti svoju liniju džina po imenu Papa Salt, a po osmijesima se da zaključiti da par baš uživa u svom novom poslu.

Iako se o kvaliteti filma Barbie još uvijek raspravlja, o modnom stilu lijepe glumice nema rasprave. Njezino elegantno držanje i kombinacija pinky komada zaludjeli su žene diljem svijeta, a ružičasta je postala boja za šire mase, ne samo za djevojčice.

Margot Robbie Margot Robbie (Foto: Profimedia)

Baš nas je zato iznenadila najnovija kombinacija poznate glumice koju su činile lepršave i predimenzionirane crne hlače ravnog kroja, crni crop top s printom te mala Pradina torbica koju je glumica nosila preko ramena.

Malo je boje svojoj kombinaciji dodala možda i najomraženijim komadom obuće na svijetu – kroksicama u kričavo žutoj boji. Iako je u tim sandalama udobnost zajamčena, mnogi će ljubitelji mode istaknuti da je upravo to komad koji baš nikad ne bi stavili na sebe.

Margot Robbie Crocs, 55 eura (Foto: Profimedia)

Dok su, primjerice, Justin Bieber i Kendall Jenner veliki ljubitelji kontroverznih sandala, dizajnerica Victoria Beckham jednom je prilikom rekla da bi radije umrla nego obula kroksice.

Margot Robbie Margot Robbie (Foto: Profimedia)

Margot Robbie: 10 izdanja zbog kojih želimo nositi ružičastu boju Margot Robbie Ružičasta kombinacija koju je glumica nosila u Seulu Ružičasta kombinacija koju je glumica nosila u Seulu +7 Margot Robbie na događanju u  Mexico Cityju

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju