Samo najraskošnije za novu caricu Las Vegasa – mogao bi biti novi moto za divu Mariahu Carey koja je jučer započela svoju seriju koncerata u čuvenoj dvorani Caesars Palace u 'gradu grijeha'

Pjevačica se pobrinula da se početak njene 'vladavine' Las Vegasom vječno pamti i svoje raskošne obline još je više istaknula u 'goloj' haljini ukrašenoj kamenčićima.

Višestrukoj dobitnici Grammyja i jednoj od najprodavanijh solo izvođačica svih vremena zlobnici često na nos nabijaju višak kilograma, no ova ponosna i šarmantno drska 45-godišnjakinja na njih se nimalo ne obazire. U gradu poznatom kao svjetski centar zabave odlučila je slaviti svoju ženstvenost i do maksimuma naglasiti svoje puteno tijelo.

Rihanna, Iggy Azalea, Joanna Krupa i druge poznate ljepotice nosile su 'gole' haljine koje će ući u anale, ali Mariah je ovu ultra seksi toaletu dovela na novu razinu.

Careyna haljina neodoljivo podsjeća na kultnu haljinu u kojoj je Marilyn Monroe 1962. otpjevala 'Happy Birthday' tadašenjem američkom predsjedniku Johnu F. Kennedyju. I Merlinka je, baš kao i Mariah, voljela uske svjetlucave haljine boje kože, vječni sinonim za seksepil i putenost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju