Gošća na svečanoj večeri za uzvanike polufinala nagrade Emmy održanoj na Lazaretima u Dubrovniku bila je i voditeljica Dnevnika Nove TV Marija Miholjek, s kolegama Rominom Knežić, Sašom Kopljarom i Petrom Perežom. Bila je to prilika da se pokažu najbolje svečane toalete, a Marija Miholjek izgledala je besprijekorno u večernjoj haljini s potpisom dizajnera Ivice Skoke.

Galerija Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 3 Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 1 +2 Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar i Petar Pereža na nagradama Emmy u Dubrovniku

Za crveni tepih i svečanu večeru polufinala nagrada Emmy Marija Miholjek odabrala je dugu haljinu prepoznatljivog dizajna Ivice Skoke, čije večernje toalete imaju veliki broj obožavateljica. Haljina koju nosi voditeljica Dnevnika Nove TV ističe se krojem koji prati liniju tijela te decentno naglašava siluetu tijela.

Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku Marija Miholjek i Saša Kopljar na crvenom tepihu polufinala nagrade Emmy u Dubrovniku (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Crna kreacija ukrašena je svjetlucavim crnim aplikacijama koje daju dozu glamura, kao i krzno na području ramena te prozirni dugački rukavi također ukrašeni crnim aplikacijama i romantičnom čipkicom na rubu. Srebrna torbica sa svjetlucavim kamenčićima dodatno je podigla Marijin elegantni i otmjeni stajling za crveni tepih polufinala nagrada Emmy u Dubrovniku.

Romina Knežić i Petar Pereža na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku Romina Knežić nosi haljinu domaćeg brenda ELFS (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Za dnevno izdanje voditeljica je izabrala predivnu haljinu blijedoružičaste boje domaćeg brenda DeLight, u čijem se dizajnu ističu zgodne sitne rupice te kroj koji u gornjem dijelu podsjeća na košulju s klasičnom kragnom, dok je donji dio lijepo lepršav.

Zrinka Cvitešić: Modno izdanje koje najbolje opisuje riječ - senzacionalno Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić u Dubrovniku - 3 Zrinka Cvitešić u Dubrovniku - 2 +3 Zrinka Cvitešić u Dubrovniku - 1

Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 4 Jelena Perčin: Tako ženstveno izdanje koje bi pohvalile i holivudske dive

Ženstvena haljina savršena za dnevne odjevne kombinacije s potpisom dizajnera i stilista Ivana Friščića ima rukave tričetvrt dužine i pojas oko struka. Torbica i štikle u gotovo istoj boji kakve je i haljina savršeno su upotpunile damski stajling Marije Miholjek.

Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 4 Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar i Petar Pereža na nagradama Emmy u Dubrovniku (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju