Nakon utakmice sa Španjolskom u finalu Lige nacija u Rotterdamu hrvatski nogometni reprezentativci pohrlili su svojim obiteljima, s kojima uvijek slave pobjede, ali od njih dobiju i utjehu nakon poraza. Vatreni su možda ostali bez zlata, ali najveće i najvažnije zlato u svojim životima ionako već imaju.

Galerija Mario Pašalić sa suprugom Marijom i sinom Lukom nakon finala Lige nacija - 7 Mario Pašalić sa suprugom Marijom i sinom Lukom nakon finala Lige nacija - 3 Mario Pašalić sa suprugom Marijom i sinom Lukom nakon finala Lige nacija - 5 +3 Tata Mario Pašalić svog sinčića Luku primio je za ruku  

Među 30.000 hrvatskih navijača, koliko ih se prema procjeni okupilo na finalnoj utakmici Lige nacija na stadionu u Rotterdamu, bili su i članovi obitelji hrvatskih reprezentativaca. Oni su najveća podrška i potpora našim nogometašima, a uz njihovu prisutnost i ljubav i poraz se lakše podnese i prebrodi.

Nakon finala Lige nacije, u kojem je Hrvatska osvojila srebrnu medalju, na travnjak su došli supruga Marija Pašalića, njegova imenjakinja Marija, i njihov jednogodišnji sinčić Luka. Iako su emocije nakon izgubljene utakmice i dalje bile svježe, Mario je ipak na licu imao osmijeh, a razlog tomu bio je njegov preslatki sinčić.

Mario Pašalić sa suprugom Marijom i sinom Lukom nakon finala Lige nacija - 1 Jednogodišnji Luka nosio je majicu s tatinim brojem 15 (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Zajedno sa suprugom Marijom, s kojom je prije tri dana proslavio četvrtu godišnjicu braka, gledao je svog malog Luku kako hoda travnjakom i znatiželjno promatra svijet oko sebe. U jednom trenutku nogometaš je sinčića brižno primio za ruku, a mali Luka u tatinim se rukama bez sumnje osjećao sigurno.

Mario Pašalić sa suprugom Marijom i sinom Lukom nakon finala Lige nacija - 6 Tata Mario Pašalić svog sinčića Luku primio je za ruku (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

I nema sumnje da su u životu hrvatskog veznjaka Marija Pašalića najveće zlato upravo njegova supruga i sin. Istina, bilo bi lijepo da je došlo i to zlato oko vrata, ali sreća i ljubav koje donosi obitelj ipak su važniji od medalje.

Posebna haljina u kojoj je trudna Vanja Modrić prije 13 godina blistala na vjenčanju pred matičarem Vanja Modrić Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini +2 Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini

Kao da nema 46 tisuća gledatelja: Tako sladak trenutak između tate Luke i kćeri Luka Modrić Luka Modrić i kći Sofija Luka Modrić i kći Sofija +6 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju