Britanski brend Firebox koji se bavi prodajom poklon-paketa odlučio je svojim kupcima ponuditi i marmeladu od džin-tonika. Mogućnosti na koje možete upotrijebiti ovu ukusnu marmeladu zaista su brojne

Marmelada od džin-tonika Džin-tonik marmelada sastoji se od limuna, naranče i džin-tonika Foto: Zadovoljna.hr Za sve one koji obožavaju džin-tonik stigao je novitet zbog kojeg će se omiljeno piće u jednom malo drugačijem obliku pronaći i na policama smočnice.

Naime, brend Firebox u svoju je ponudi uvrstio marmeladu s džin-tonikom primjenjivu na tolike maštovite načine. Osima što se može mazati na kruh i tako i brzinski doručak učiniti posebnim guštom, ova marmelada sigurno će biti dijelom brojnih keksića, ali i pića.

Svježi limun, naranča i džin tri su glavna sastojka koja tvore ovaj finu marmeladu, a za razliku od pića neće vas ostaviti mamurnima.

Naime, tijekom pripreme ovog slatkog slasnog namaza sav je alkohol ispario tako da se može slobodno jesti i petkom navečer, ali i subotom ujutro kada se omiljeni džin-tonik može uskladiti s omiljenom šalicom kave.

Slasni namaz moguće je kupiti preko stranice brenda, a cijena je 8,99 funti (75 kuna).

A tijekom hladnih dana itekako bi nas razveselio i čaj od džin-tonika, zar ne?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju