Martina Felja punom parom priprema kolekciju vjenčanica za peti Wedding Expo. Nakon što su poznata dizajnerica i Wedding City postigli dogovor o ekskluzivnoj suradnji, mini kolekcija vjenčanica gotovo je spremna za reviju na najvećem regionalnom sajmu vjenčanja


Poznati megastore za vjenčanja Wedding City i dizajnerica Martina Felja time su započeli zajedničku suradnju najavljenu prošlog mjeseca. Rad Martine Felje za ovu kuću javnost će moći vidjeti već na Wedding Expo-u kada će se na reviji 17. listopada 2014. u 20 sati predstaviti svojom mini kolekcijom.

Priznata dizajnerica čiji dizajn nose zvijezde na crvenim tepisima diljem svijeta za Wedding City priprema seriju vjenčanih haljina. Ovime Wedding City uz svjetske brendove vjenčanica prvi put izlaže i jednog domaćeg dizajnera. Haljine Martine Felje od sada će se moći kupiti i unajmiti ekskluzivno u salonu Wedding Cityja u Westgateu.

Martina Felja je poznata hrvatska modna dizajnerica čije haljine nose brojne svjetske zvijezde. Njezin dizajn viđen je na svim važnim svjetskim tepisima, a Kelly Preston, Kim Kardashian, Miley Cirus, Rummer Willis i Paris Hilton samo su neka od poznatih svjetskih imena koja ju nose. Među hrvatskih celebrityjima Felja je omiljena kod Severine, Nataše Janjić, Jelene Rozge i dr.

Felja je diplomirala modni dizajn na TTF-u, surađuje s Talijanskim institutom za vanjsku trgovinu na promociji mladih dizajnera te sudjeluje na Fashion.hr-u.
 

Domaćin Wedding Expo sajma je Westgate Shopping City, a za dolazak rezervirajte 17., 18. ili 19. listopad. 2014.

Više o sajmu saznajte ovdje:
>> U 3 dana do vjenčanja iz snova
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju