Martina Pužar Zebić iz Beauty Centra Božica otkrila nam je koji su to revolucionarni tretmani s kojima ipak možemo postići rezultate prilikom rješavanja celulita čak i nakon jednog tretmana.

Na ''tijelu za plažu'' treba raditi cijelu godinu, no neki za to nemaju volje niti vremena, a nekima samo treba povjetarac u leđa u obliku brzih rezultata koji će im dati poticaj da u budućnosti brinu malo više o svom tijelu i zdravlju. 

Martina Pužar Zebić, koja se uz svoj profesionalni tim kozmetičkog salona s dugom tradicijom, na konzultacijama s klijentima upoznaje se s njihovom problematikom i, uzevši u obzir njihove želje, određuje optimalnu i najučinkovitiju kombinaciju tretmana, naravno uz zdravu prehranu i vježbanje.

Uređaj iz budućnosti za nestvarno dobro tijelo

Uglavnom im preporučuje tretmane uređajem 22. stoljeća – Coaxmedom koji je u Hrvatskoj prvi nabavio baš njezin salon.

Coaxmed je jedinstvena tehnološka inovacija koja, kombinirajući čak sedam različitih tehnologija, predstavlja siguran neinvazivni sustav tretiranja lica i tijela te savršenu alternativu face liftingu i liposukciji. Ova tehnološka platforma garancija je učinkovitosti tretmana i istinski je generator ljepote, na zadovoljstvo brojnih klijenata diljem svijeta, objasnila nam je Martina.

Coaxmed - revolucionaran uređaj u rješavanju celulita - 4 Coaxmed - revolucionaran uređaj u rješavanju celulita - 4

Ovaj uređaj posebnim čini njegov široki spektar djelovanja: smanjuje bore i akne, zateže kožu, stvara novu sintezu kolagena, a ono što nam je sada u ovim proljetnim i ljetnim mjesecima kada skidamo višak odjeće sa sebe najbitnije – uklanja celulit.

Bolne drenaže koje prokrvljuju područja s masnim naslagama i time smanjuju celulit, s Coaxmedom su prošlost, a tri vrste njegovih tretmana DUALSHAPE, VACULASE i Cryo Lipo Sculp koriste tehnologije koje vas sigurno rješavaju neželjenih rupica i opuštene kože.

Koliko je tretmana potrebno za rezultate?

Tretmani s ovim uređajem u popunosti su bezbolni i 100 % sigurni, nakon njih nije potreban nikakav oporavak i nema komplikacija, a važno je naglasiti kako se klijenti tretiraju tijekom cijele godine za dugotrajne rezultate iako su prvi vidljivi, kako smo napomenuli, već nakon prvog tretmana.

Coaxmed - revolucionaran uređaj u rješavanju celulita - 3 Coaxmed - revolucionaran uređaj u rješavanju celulita - 3

Ovisno o problematici, za tretmane lica potrebna su minimalno tri tretmana, dok je za potpuni željeni učinak na tijelu potrebno pet tretmana, iako naglašavam kako je zapravo sve vrlo individualno, a preporučeno razdoblje između dva tretmana je od pet do 12 dana., naglašava Martina.

Koji je tretman baš za vas?

Kako djeluje to čudo od aparata, odnosno njegovi tretmani za narančinu koru?

Tretman DUALSHAPE kombinacija je ultrazvuka i radiofrekvencije. Kontrolirani ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo te smanjuje masne stanice, ostavljajući pri tome kožu i krvne žile netaknutima.

Klinička istraživanja pokazala su kako sinergijsko djelovanje ultrazvuka i radiofrekvencije djeluje u dermisu vezivnih vlakana, a posebno kolagena i elastina i na taj se način koža učinkovito zateže, a struktura tkiva poboljšava.

Coaxmed - revolucionaran uređaj u rješavanju celulita - 7 Coaxmed - revolucionaran uređaj u rješavanju celulita - 7

Tretman pod nazivom VACULASE dobitna je kombinacija za one koji žele ukloniti celulit i učiniti svoju kožu zategnutijom, stoga će mame koje nakon godinu dana nisu došle do željenih rezultata i vratile tijelo na staro s ovime sigurno uspjeti.

Diodni laser potiče snažnu mikrocirkulaciju, a laserska svjetlost potiče aktivnost fibroblasta za učinak zatezanje kože. Cryo ili hlađenje djeluje na biokemijske i fizikalno-kemijske procese tako da ih u početku usporava, a potom naglo ubrzava. Također, terapija Cryo poboljšava cirkulaciju i tonizaciju te ubrzava sagorijevanje masnoća. Sve to uzrokuje sužavanje kapilara, što osigurava dugotrajnu zategnutost i sjaj kože. Važno je spomenuti i vakuum koji poboljšava vensku i arterijsku cirkulaciju, kao i prokrvljenost tkiva, te potiče limfnu drenažu kojom se kroz limfni sustav iz tijela eliminiraju masne stanice, ističe Martina.

Coaxmed - revolucionaran uređaj u rješavanju celulita - 8 Coaxmed - revolucionaran uređaj u rješavanju celulita - 8

Nama najzanimljiviji tretman, barem sada kada dolaze visoke temperature, učinio se onaj pod imenom Cryo Lipo Sculp koji predstavlja kombinaciju zaleđivanja i elektrostimulacije – riječ je o hlađenju masnog tkiva na odabranim područjima i na točno određenoj temperaturi.

Masne stanice, koje su vrlo osjetljive na hladnoću, kristaliziraju se i raspadaju, te postupno izlučuju iz organizma tijekom nekoliko tjedana. Istovremeno, vakuumski aplikator uzrokuje povećani krvni tlak u odabranom području, pa klijent ne osjeća hladnoću, dok elektrostimulacija potiče mišiće na rad, naša sugovornica objasnila nam je kako funcionira ovaj tretman.

Ručna masaža može poboljšati cirkulaciju za 60 posto, a razni tretmani mogu dodatno poboljšati i uistinu pomoći u rješavanju narančine kore, dok ćete ovim tretmanima otići još korak više, u što smo se uvjerili nakon što smo vidjeli rezultate i razgovarali s klijenticama koje smo zatekli u salonu.

Bezbolni i učinkoviti, ovi tretmani svakako su vrijedni isprobavanja, a koji je baš za vas, ne propustite otkriti u salonu Beauty centar Božica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju