Hrvatski brend Mashna ima novu cvjetnu kolekciju ogrlica i ukrasa za kosu stvorenih za ljeto. Upečatljiva, unikatna, nikad šarenija i veselija kolekcija uljepšat će svaki dan.

Nova kolekcija brenda Mashna oraspoložit će svaki trenutak ovog ljeta. Nikad šarenija, zaigranija i kreativnija ogrlica novitet je koji ćete rado nositi i uz najjednostavnije modne odabire.

Uz kolekciju ogrlica, brend Mashna ima i ukrase za kosu za djecu, pa ih majke i kćeri, ali i prijateljice ili sestre mogu zajednički upariti

Dizajnerica mladog brenda nakita Mashna ovog ljeta razmišlja samo pozitivno. U cvijeću je pronašla inspiraciju za nove početke, procvat i preobražaj. Inspirativni dodatak za dan ili eleganciju za noć.

Cvijeće oduvijek ima značajnu ulogu. Vezujemo ga za ljubav, sreću i prijateljstvo, a to je sve što ovih dana trebamo, kaže dizajnerica Petra Fabian Kapov. Ako dosad već nismo, vrijeme je da probudimo lijepo u nama i ljudima koji nas okružuju. Budemo si pogon i podrška.

U kolekciji upečatljivih ogrlica Petra je spojila najbolje od boja i počastila nas neodoljivim novitetima koji su idealni za vruće ljetne dane i večeri.

Razmišljala sam tako da je najjednostavniji način da od običnog dnevnog ili večernjeg stajlinga postignem upečatljiv i privlačan, taj da ponudim efektan komad nakita. Trendseterice odavno znaju da se upravo na taj način može kompletno promijeniti percepcija nečijeg stila. Dobiti punoća i personalizacija svake modne kombinacije. A i lijepo je osjećati se potpuno. Drugačije i privlačno.

Svaki je komad unikatan jer kombinacije cvijeća i boja slažem po trenutačnoj inspiraciji i osjećaju, pa je to još jedna od posebnosti ove kolekcije. Nitko neće nositi dvije iste ogrlice, ističe. 

Uz kolekciju ogrlica, dizajnerica je osmislila i ukrase za kosu za djecu, pa ih majke i kćeri, ali i prijateljice ili sestre mogu zajednički upariti.

I to je jedan od načina da dočaraju svoju bliskost i povezanost. Da budu, zaključuje dizajnerica, jednake, a različite. Bliske.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju