Maska za lice može fiti fantastičan dodatak vašoj rutini njege lica. Ono što morate imati na umu je da nisu sve maske za kožu jednake i da su često prilagođene različitim potrebama i tipovima kože.

Galerija Žena nanosi masku za lice L'Occitane Immortelle dragocjena noćna maska za lice Nivea Cellular Expert Lift maska za lice u maramici +4 Biologique Recherche Masque Visolastine +

U nastavku teksta mi smo odlučili izdvojiti sedam opcija za sve koji su u potrazi za dobrom maskom za hidrataciju.

Dragocjena noćna maska za lice L'Occitane Immortelle

Ova noćna maska za lice puna je antioksidansa koji pomažu u borbi protiv vidljivih znakova starenja. Ona je tu da oživi i hidratizira umornu kožu koja je izložena raznim vanjskim agresorima kao što je plavo svjetlo.

L'Occitane Immortelle dragocjena noćna maska za lice L'Occitane Immortelle dragocjena noćna maska za lice (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Maska za lice u maramici Nivea Cellular Expert Lift

Maska je ovo koja sadrži čisti bakuchiol i hijaluronsku kiselinu. Niveina maska za lice u maramici, kako navode njezini tvorci, poboljšava konture lica, smanjuje bore i ostavlja kožu glatkom tijekom 24 sata. Osim toga, kožu temeljito čisti, vraća joj sjaj i svježinu te osigurava intenzivnu hidrataciju.

Nivea Cellular Expert Lift maska za lice u maramici Nivea Cellular Expert Lift maska za lice u maramici (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Biologique Recherche Masque Visolastine +

Ova maska ima dugotrajni hidratantni učinak. Dehidriranu kožu nakon 15-20 minuta djelovanja učiniti će glatkom i svježom. Masque Visolastine cjelovito je prirodno rješenje koje pruža neposrednu i trajnu hidrataciju kože. Njezin dugotrajni hidratantni učinak osigurava meku, ugodnu kožu tijekom cijelog dana.

Biologique Recherche Masque Visolastine + Biologique Recherche Masque Visolastine + (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kiehl's Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask

Ovo je noćna maska za dubinsku hidrataciju koja pomaže u uklanjanju suhoće, zatezanja i ljuštenja kože. Osim toga, pomaže u sprječavanju prekomjernog gubitka vlage tijekom noći i poboljšava zadržavanje vlage. Također, stabilizira zaštitnu barijeru tijekom noći kako bi koža postala otpornija protiv vanjskih agresora iz okoliša.

Kiehl's Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask Kiehl's Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Maska MBR Hyaluron

Ova intenzivno hidratantna i revitalizirajuća maska za lice ima trenutačni učinak učvršćivanja. Osim što intenzivno hidratizira i revitalizira kožu, kožu regenerira i zaglađuje bore, pospješuje elastičnost kože, uravnotežuje vlažnost kože i štiti i obnavlja lipidnu barijeru.

MBR Hyaluron maska MBR Hyaluron maska (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Maska za njegu lica Biotherm Aqua Bounce Flash Mask

Ova hidratantna maska za lice dubinski hrani kožu, koja je nakon samo jednog korištenja meka i blistava. Korisnice maske u recenzijama su navele i da im je pomogla u smanjivanju borica koje su posljedice umora.

Biotherm Aqua Bounce Flash Mask maska za njegu lica Biotherm Aqua Bounce Flash Mask maska za njegu lica (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dr.Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution

Osnažena naprednom korejskom tehnologijom za njegu kože, ova maska na kožu lica djeluje iscjeljujuće.

Ova ultrahidratantna maska, zahvaljujući svojoj formuli, ne samo da hidratizira kožu već je i dugotrajno štiti.

Dr.Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution Dr.Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju